8 beste beleggingsapps voor beginners

JJelle 29 september 2023 17:27

Als je net begint met beleggen, kan het allemaal overweldigend lijken. Van aandelen en obligaties tot ETF's en cryptocurrency, de wereld van beleggen is uitgestrekt en gevarieerd. Gelukkig zijn er veel beleggingsapps die speciaal zijn ontworpen om beginners te helpen de kneepjes van het vak te leren. Hier zijn de 8 beste beleggingsapps voor beginners.

1. eToro

eToro is een veelzijdige app die zowel voor beginnende als meer ervaren beleggers geschikt is. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt toegang tot een breed scala aan financiële instrumenten, waaronder aandelen, ETF's en cryptocurrency.

2. Plus500

Plus500 is een andere populaire beleggingsapp. Deze app is vooral bekend om zijn CFD-handel, maar biedt ook toegang tot andere financiële instrumenten. Plus500 heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt uitgebreide educatieve middelen voor beginners.

3. Robinhood

Robinhood is een Amerikaanse app die bekend staat om zijn commissievrije handel. Hoewel het niet beschikbaar is in alle landen, is het een goede keuze voor beginners die willen leren over aandelenhandel zonder hoge kosten.

4. Bux Zero

Bux Zero is een Nederlandse app die zich specifiek richt op beginners. De app heeft een eenvoudige en strakke interface, en biedt educatieve middelen om beginners te helpen leren beleggen.

5. DEGIRO

DEGIRO is een Nederlandse beleggingsapp die bekend staat om zijn lage kosten. Deze app is een goede keuze voor beginners die niet veel geld willen besteden aan commissies.

6. Revolut

Revolut is een fintech app die ook beleggingsmogelijkheden biedt. Je kunt met Revolut aandelen, ETF's en cryptocurrency kopen. Het is een goede optie voor beginners die al een Revolut-rekening hebben.

7. Trade Republic

Trade Republic is een Duitse app die bekend staat om zijn eenvoudige interface en lage kosten. Deze app is een goede keuze voor beginners die willen beginnen met beleggen zonder veel geld te besteden aan commissies.

8. Capital.com

Capital.com is een beleggingsapp die bekend staat om zijn educatieve middelen. Deze app is een goede keuze voor beginners die graag willen leren terwijl ze beleggen.

Beleggen kan een uitdaging zijn, vooral als je net begint. Maar met de juiste tools en middelen kan het een stuk eenvoudiger worden. Deze beleggingsapps voor beginners kunnen je helpen om je eerste stappen in de wereld van beleggen te zetten. Houd er echter rekening mee dat beleggen altijd risico's met zich meebrengt, dus het is belangrijk om je goed te laten informeren voordat je begint.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.