10 apps om je financiën bij te houden

IIris 2 september 2023 23:06

In de moderne wereld waarin we leven, zijn er tal van apps om je financiën bij te houden. Of je nu hulp nodig hebt bij budgetteren, het volgen van je uitgaven, investeringen of gewoon een algemeen overzicht van je financiën, er is een app die aan je behoeften kan voldoen. In deze gids gaan we in op de 10 beste apps om je financiën bij te houden.

1. Mint

Mint is een van de meest populaire financiën apps op de markt. Het is perfect voor iedereen die op zoek is naar een all-in-one financiële oplossing. Mint helpt je bij het budget beheren, het volgen van je uitgaven en het controleren van je rekeningen en investeringen.

2. YNAB (You Need A Budget)

YNAB is een andere geweldige app voor het beheer van je geld. Het is gebaseerd op het principe dat elke euro een taak heeft. Dit helpt je bij het opstellen van een gedetailleerd budget en het verminderen van onnodige uitgaven.

3. PocketGuard

PocketGuard is een simpele maar effectieve app voor het bijhouden van je financiën. Het laat je precies zien hoeveel geld je beschikbaar hebt om uit te geven na het betalen van rekeningen en het sparen voor je doelen.

4. Personal Capital

Personal Capital is niet alleen een budgetteringsapp, maar ook een investeringsapp. Het biedt tools voor financiële planning en toont je een overzicht van je netto waarde.

5. Expensify

Expensify is perfect voor ondernemers en freelancers die hun zakelijke uitgaven en inkomsten willen bijhouden.

6. Wally

Wally is een andere populaire app voor het bijhouden van je financiën. Het helpt je bij het opstellen van een budget en het bijhouden van je uitgaven. Bovendien kun je met Wally ook facturen en bonnetjes scannen.

7. Acorns

Acorns is een unieke app die je helpt bij het sparen en beleggen van je wisselgeld. Het rondt je aankopen af naar de dichtstbijzijnde euro en belegt het verschil.

8. Goodbudget

Goodbudget is gebaseerd op de envelopmethode van budgetteren. Het helpt je bij het toewijzen van je geld aan verschillende 'enveloppen' of categorieën zoals huur, boodschappen, vrije tijd enz.

9. Spendee

Spendee is een prachtige app die je in staat stelt om je geld te beheren op een visueel aantrekkelijke manier. Het geeft je een duidelijk overzicht van je inkomsten en uitgaven met kleurrijke grafieken en diagrammen.

10. Albert

Albert is een slimme app die je helpt om je financiële doelen te bereiken door je uitgaven te analyseren en persoonlijk advies te geven.

Dit zijn 10 van de beste apps om je financiën bij te houden. Ze maken het eenvoudiger om je budget te beheren, je uitgaven te volgen, en je financiële doelen te bereiken. Probeer ze uit en kijk welke het beste bij je past.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.